top of page
2018_SAMPLES_MOBILE__JPG.jpg

ditisfris is het eerste fotomarketingbureau van Nederland. Wij bestaan sinds 2003 en hebben dus een truck load of ervaring opgedaan. Onze concepten zijn anders dan die van alle andere aanbieders die 'iets met fotootjes' doen. Onze, dus 'jouw', gebrande foto's blijven letterlijk hangen bij de ontvanger. Voor weken, maanden, zelfs jaren. In plaats van in een laatje te verdwijnen, komt jouw merk op de koelkast, op de muur of een raam te hangen. Hoe wij dat voor elkaar krijgen? Wij printen als enige direct op magneet of op 'verplaatsbare' sticker. Voor Brands that want to stick around! 

Wij zijn o.a. bekend van de mobiele fotografes die op fotomagneet printen, maar hebben ook een aantal nieuwe concepten die we geleidelijk aan de product portfolio zullen toevoegen. Het meest trots zijn wij op onze 'first ever magnet booth'. Dat is een open air photo booth die automatisch en zeer snel op magneet print. Of op 'verplaatsbare' stickers. Dat is weer eens wat anders dan wat alle andere aanbieders hebben. En belangrijker: jouw merk blijft in het zicht van de ontvangers. 

Boek nu de first magnet photo booth op jouw event. De first ever magnet booth' is een open air photo booth die....direct en supersnel op een magneetje print. Want was is...
unieke photo booth magneet / stickers

FOR BRANDS WHICH WANT TO STICK AROUND...

bottom of page