top of page

ditisfris is het oudste en het eerste fotomarketingbureau van Nederland. Wij bestaan sinds 2003 en hebben dus een truckload aan ervaring. Onze foto's, voorzien van jullie branding, blijven - letterlijk - hangen bij de ontvanger. Dat is dus anders dan bij alle andere aanbieders.

Wij printen o.a. direct op magneet of op Post-it sticker. 

 

Jouw logo van je merk hangt weken, maanden of zelfs jaren op kantoor of thuis op de koelkast, muur of raam bij jouw doelgroep. En zo brengen we de ontvanger van onze unieke fotostrips iedere keer weer even terug naar dat leuke (bedrijfs)feestje of trouwerij of welke gebeurtenis dan ook.

 

Het wordt nog leuker dus stick around en lees verder…

Boek nu de first magnet photo booth op jouw event. De first ever magnet booth' is een open air photo booth die....direct en supersnel op een magneetje print. Want was is...
unieke photo booth magneet / stickers
2018_SAMPLES_MOBILE__JPG.jpg

We hebben een aantal nieuwe concepten!

 

De Magnet Booth:

Onze trots: onze first ever 'Magnet Booth'.

Een open air photo booth die automatisch en zeer snel op magneet print.

Bovendien heeft het een ongeëvenaarde snelheid van slechts 3,5 seconden per print.

 

Een open air photo booth is een booth zonder ehm... booth, dus zonder hokje. Zeer snel te plaatsen, voordelig en met zijn afmeting van 60 x 50 x 170cm past hij eenvoudig in elke locatie.

 

Bovendien is het nieuw en écht uniek 

Of….wil je liever 'verplaatsbare' stickers?  Dat kan ook! Dit zijn stickers die overal op plakken, maar ook zonder lijmresten achter te laten, weer zijn te verwijderen. 

 

Zo blijft jouw merk altijd in het zicht van de ontvangers en nemen je bezoekers of feestgangers een geweldig leuk aandenken mee naar huis!

 

Ben je enthousiast geworden en wil je onze unieke photo booth huren, neem dan snel contact op en vraag naar de mogelijkheden en kosten.

Onze mobiele fotografe loopt tussen de gasten door, maakt foto's en print deze direct op magneet of sticker. De foto heeft jullie custom photo frame. Zodoende blijft jouw...
direct print fotografes fotomagneetjes

FOR BRANDS THAT WANT TO STICK AROUND...

bottom of page