top of page

Hieronder vind je een aantal foto concepten die je direct kan boeken. Nog niet alle concepten zijn online te boeken en sommige zullen altijd op aanvraag blijven. Dus wil je snel, gemakkelijk en voordelig een photo booth huren, klik dan hieronder op 'First ever magnet booth'. Ook als je herpositioneerbare stickers of normaal papier wilt. Ben je op zoek naar een fotomeisje, Polaroidmeisje of fototeam voor jouw event? Ook dat kan je bij ons online boeken. Boek fotomarketing nu heel eenvoudig en met korting! 

De prijzen gelden voor de uren en aantal fotografes zoals omschreven en zijn inclusief btw. 

Heeft jullie event andere tijden? Heb je meerdere fotografen nodig, of wil je bijvoorbeeld iets met green screen doen? Neem dan even contact op zodat we je de juiste prijs kunnen mailen. Na het boeken, ontvang je van ons een bevestiging. Je boeking is dus pas definitief op het moment dat die bevestigd wordt. Mocht het in het uitzonderlijke geval voorkomen dat wij niet kunnen bevestigen, dan komt je betaling binnen 2 werkdagen weer retour. 

In alle gevallen verlangen wij het opmaakje voor het printje van jouw (opdrachtgever). De specs ontvang je tegelijkertijd met de bevestiging. 

Boek direct online met korting
bottom of page