Fotoentertainment in Amsterdam

Unieke marketing met ditisfris fotoentertainment in Amsterdam

ditisfris fotoentertainment dichtbij Amsterdam, maakt al ruim 14 jaar naam als het marketingbureau dat foto’s direct op een magneet zet. Of het nu gaat om een promophoto, een flipbook of Instamatiq, fotoentertainment Amsterdam zet jouw merk en evenement blijvend in de picture!

Promophoto is een uniek concept waarbij de mobiele teams van ditisfris foto’s maken op allerlei evenementen en festivals in heel Nederland en het buitenland. Onze equipe van frisse, vrolijke en spontane fotografes richten hun camera’s op jouw bezoekers en laten hen van hun beste kant zien in één van de ruim 30 mobiele sets die wij tot onze beschikking hebben. We kunnen dus ook grote campagnes maken. Vervolgens printen we de foto, inclusief een fotoframe met jouw merknaam, direct uit op een magneet. Het is een even snelle als doeltreffende manier om jouw ‘brand’ te promoten. Liever een postcard dan een magneet en een internationale in plaats van een nationale campagne? Geen probleem, het kan allebei!
Naast onze mobiele sets werken we ook met een vaste setting. Dankzij ons magische groene scherm (green screen) kunnen wij jouw gasten bovendien in ieder denkbare virtuele setting plaatsen.

Foto entertainment nabij Amsterdam heeft veel meer in petto. Met flipbook bedachten wij een super modern retro concept. We nemen een kort videofilmpje van 7 seconden op met de gasten van jouw evenement. In enkele ogenblokken maken we daar een ‘flipbook’ van, uiteraard voorzien van jouw merknaam. Terwijl de bladzijden omslaan, komt de film weer tot leven. Ook voor de video-opnamen beschikken we over allerlei sets. Het videotjes kan bovendien eenvoudig online worden gedeeld.

Anderen jouw merk laten promoten via sociale media is ook de gedachte achter Instamatiq. Laat festivalbezoekers een foto delen met jouw hashtag. Wij monitoren deze tag op Instagram en Twitter en printen het direct uit op een magneet of 10×15 com foto. Je gasten ontvangen zo à la minute een blijvende herinnering.